Ceai coada calului

Navighezi pe mobil ?
Atinge aici !

Ceaiul de coada calului denumirea stiintifica de Equisetum arvense ajuta in lupta cu osteoporoza.

Potrivit statisticilor, osteoporoza, boala oaselor demineralizate, afecteaza o femeie din trei aflata la varsta de 50 de ani.Trebuie sa mancam sanatos, sa facem miscare si sa ne completam dieta cu suplimente naturale care ne aduc un plus de sanatate sistemului osos.

Poza cu planta coada calului
Asa arata planta
Coada Calului
Extractul de coada calului reprezinta un astfel de supliment indicat a fi administrat pentru a ne bucura de oase puternice si de articulatii sanatoase", sustine dr. Cristina Bogdan, medic naturopat.

Coada calului este o specie de planta erbacee, lipsita de frunze, cu doua feluri de tulpini.

Cat costa extractul de coada calului si unde o pot cumpara?

Ceaiul de coada calului se gaseste in magazinele naturiste, in farmacii si in hipermarketuri.

In forma de ceai, coada calului are un pret- aproximativ de 4 lei. Il poti comanda online de la acest magazin online.
Imagine cutia suplimentelor de coada calului
Comprimate cu extract
de coada calului

Daca alegi capsule care contin extractul din aceasta planta miraculoara atunci o cutie cu  30 buc are un pret aproximativ de 13 de lei. Se gaseste si se poate cumpara direct de pe acest site.


Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.


Salut ! Iti multumesc pentru vizita facuta pe blogul meu !
Daca iti place ce citesti, introdu adresa ta de e-mail in formular si da click pe butonul "Inscriere". Ti se va deschide o fereastra de confirmare, in care trebuie sa confirmi dorinta de a te inscrie, pentru a ma asigura ca nu trimit nimanui mesaje nesolicitate !

Adresa ta de e-mail va fi in siguranta pe lista mea, si promit ca nu iti voi trimite prea multe mesaje, decat pentru a te anunta despre articole noi, care vor aparea, sau eventuale oportunitati comerciale sau de alta natura a blogurilor partnere.
Momentan, numarul celor care ne citesc cu regularitate articolele, este

Te invit sa te alaturi lor si iti doresc lectura placuta. Si nu in ultimul rand, te rog frumos, daca crezi ca articolele de pe acest blog pot fi utile si prietenilor tai si cunostintelor tale, spune-le si lor, trimite-le adresa blogului pe facebook, pe google plus, pe twitter, prin e-mail, sau prin orice alta cale doresti ! Iti multumesc !

Daca nu doresti sa te inscrii pe lista, poti inchide aceasta fereastra prin apasarea tastei Esc de pe tastatura. Acest mesaj va aparea doar o singura data in mod automat, la prima vizita pe blog ! La vizite ulterioare, acest mesaj nu iti va mai aparea.


Introdu aici adresa ta de e-mail:

Oferit de FeedBurner