Ceaiul Rooibos

Navighezi de pe mobil ? Click aici pentru versiunea optimizata pentru mobil
Ceaiul Rooibos are cel mai mic continut de teina, are efect antioxidant si numeroase proprietati terapeutice.


Beneficiile consumului de ceai Rooibos. Ceaiul Rooibos este un ceai natural, care nu contine coloranti, aditivi sau conservanti.

Poate fi consumat fara probleme la orice ora din zi sau din noapte, studiile confirmand chiar faptul ca este un adjuvant in cazurile de insomnie, iritabilitate, hipertensiune sau dureri de cap.


In Africa de Sud, ceaiul Rooibos a fost utilizat cu succes in tratarea unor afectiuni cum ar fi alergii, eczeme sau astm. Se pare ca acest ceai are efecte benefice si in cazul crampelor stomacale sau al colicilor la sugari.

Ca si ceaiul verde, ceaiul Rooibos contine anti-oxidanti, incetinind procesul de imbatranire si intarind sistemul imunitar. Cum nu contine acid oxalic, ceaiul Rooibos este indicat si celor care sufera de pietre la rinichi.

Ceaiul Rooibos este bogat in vitamine si minerale, avand un continut crescut de: cupru, fier, potasiu, calciu, fluor, zinc, mangan, magneziu, alfa-hidroxizi

Cat costa ceaiul Rooibos, si unde il pot cumpara? Pretul difera de ex la Kaufland acum pretul promotional este 2 lei.
sursa http://gastronomie.ele.ro

Niciun comentariu :

Trimiteţi un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cautare intre articole
Sunt in jur de 200 de articole pe blog, se poate localiza informatia dorita si cu ajutorul casutei de cautare. Introduceti termenul cautat si tastati ENTER sau click pe "Cauta"