Insomnie -Ceaiuri care te ajuta sa dormi

Nu poti dormi? Suferi de insomnie? Iata cateva solutii tratament insomnie benefice inaiante de adormire.
Medicina naturista ofera câteva remedii eficiente.

Ceaiul de maghiran.

Ceaiul se foloseste cu succes în combaterea insomniilor, are efect antidepresiv si chiar euforizant. Astfel este un remediu excelent si pentru depresii. De retinut ca aceasta planta nu este recomandata persoanelor ce sufera de hipertensiune sau care au avut accidente vasculare.
Pretul ceaiului de maghiran este in jur de 5 lei.Se
poate cumpara online de la acest magazin naturist.

Sunatoarea
Considerata o planta cu inestimabile calitati curative, infuziile de sunatoare pot înlocui foarte bine antidepresivele. Tictura de sunatoare este un bun adjuvant în tratarea insomniei. Sunt recomandate 30 de picaturi de doua-trei ori pe zi, diluate în apa. Ceaiul de sunatoare eco costa in jur de 4 lei. Se vinde de ex pe acest site. O sticluta de 50 ml de tinctura de sunatoare costa in jur de 7 lei. Se poate cumpara online de exemplu pe acest link.


Valeriana -pulbere, tablete, tinctura.
sedativ eficient, combate stresul, crizele de epilepsie sau de astm, durerea, hipertensiunea si spasmele musculare. Se recomanda sub forma de tictura, 10-15 picaturi înainte de culcare. Poate fi folosita si sub forma de pulbere sau tablete, cu mentiunea ca pulberea trebuie consumata proaspata, în maximum 10 zile.
Il gasiti sub denumirea de Somniferm valeriana 30 comprimate si costa in jur de 16 lei. Il poti cumpara in de exemplu pe acest site. Tinctura de valeriana costa in jur de 10 lei. Se poate comanda online direct de aici.
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog