Tratament naturist reumatism

Tratament naturist reumatism, remedii reumatism
Cristina Bălănescu, medic primar medicina generala, cu competenta in terapii complementare, de la Centrul Medical Clar Med, recomanda baile calde si decoctul din plante celor care sufera de afectiuni reumatismale.


Care sunt plantele care te scapa de reumatism? Pentru baile calde si decoctul din plante pt reumatism se folosesc: frunze de mesteacan, flori de fan sau un amestec din coada calului, cimbrisor, trifoi rosu, coaja de salcie si frunze de nuc, in parti egale.
Cum se prepara?
Se pun la fiert 4 litri de apa cu 12 linguri de planta. Se fierb 30 minute la foc mic. Solutia obtinuta se acopera, se lasa 30 de minute si se strecoara. Ulterior, se adauga in apa din cada.

Atentie! Apa din cada nu trebuie sa fie mai calda decat temperatura corpului, iar cada nu trebuie umpluta decat pana la baza toracica, o mana sub inima

Durata- baia nu trebuie sa depaseasca 20 de minute,  la iesire din apa, corpul se inveleste intr-un prosop gros.
Se pot face cure de bai, timp de 18 zile, de preferat seara. Aceasta cura se poate repeta periodic, cu pauze de 30 de zile între cure.



Unde este Centrul Medical Clar Med adresa? Adresaeste : str. Turda, nr. 118, sector 1, Bucuresti.
Programarile se fac telefonic la numarul de telefon: 021/665.74.20
site web www.clarmed.ro

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog