Ceai de coacaze negre


Hipertensiunea arteriala, ameliorata cu ceai de coacaze negre.
Coacazele se folosesc cu succes in sfera terapeutica: hipertensiune, afectiuni renale, tulburari specifice menopauzei, anemie, probleme digestive.

Infuzie de coacaze negre, impotriva hipertensiunii arteriale

Infuzia din frunze de coacaz negru are actiune calmanta, hipotensiva si diuretica si se foloseste in urticarie, hipertensiune arteriala, alcoolism sau periartrita scapulo-humerala. Se beau cate 100 ml, de doua ori pe zi (dimineata si seara).

Scapa de hipertensiune arteriala cu ceai din coacaze negre
Ceai coacaz negru
Decoctul din frunze de coacaz negru se prepara dintr-o lingura de frunze uscate la 200 ml apa rece. Este indicat in tratarea intepaturilor de insecte, deoarece are actiune calmanta.

Impotriva hipertensiunii arteriale se pun 100 g de frunze de coacaz negru intr-un litru de apa clocotita. Se lasa sa infuzeze 15 minute. Se beau 5 cesti pe zi.

In caz de colici nefritice se lasa sa infuzeze 40 g de frunze de coacaz negru intr-un litru de apa clocotita, timp de 15 minute. Se bea cate o ceasca dupa fiecare masa.

De unde poti cumpara ceai din coacaz negru ? Si cat costa ?  Pretul unei cutii este in jur de 10 lei si se poate cumpara in magazinele naturiste si plafare. Online poti comanda acest ceai direct de pe acest link.
Cine foloseste ceai de coacaze ? Va ajuta ? Va place gustul ceaiului ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog