Ceaiul de maghiran

Ceaiul de maghiran este antidepresiv

Ceaiul de maghiran calmeaza durerile de stomac, ajuta digestia, creste pofta de mancare. In doze concentrate, produce somnolenta, are efecte antidepresive, chiar usor euforizante. Ceaiul este sudorific, produce transpiratie abundenta si mareste temperatura organismului, ceaiul de maghiran este recomandat persoanelor care au probleme cu circulatia.


Pentru alungarea gripei sau a guturaiului, puteti incerca un alt preparat: la o cana de apa clocotita adaugati o lingurita de frunze maruntite de maghiran si un varf de cutit de ardei iute. Se bea foarte fierbinte, indulcit cu miere.

Cumpara de aici ceai de maghiran pentru vindecarea depresiei
Ceai maghiran
Cum se prepara ceaiul de maghiran?
- ceai calmant: se bea o infuzie obtinuta din o lingurita de planta la 200 ml de apa fierbinte
- ceai antidepresiv: se bea o infuzie fierbinte din sase lingurite de planta la 200 ml de apa
- ceai fortifiant: macerat rece, obtinut din doua lingurite de planta lasate intr-o cana cu apa rece, timp de 24 de ore. Se strecoara si se bea indulcit cu miere.

Contraindicatii: ceaiul nu se recomanda hipertensivilor. Se bea cu precautie in zilele caniculare de vara sau de catre pacientii cu stari febrile.

Cat costa ceaiul de maghiran si de unde se cumpara ? Pretul unei cutii de 50 gr de ceai de maghiran este in jur de 5 lei. Se vinde de ex online la acest magazin cu produse naturiste si bio.



Cine foloseste ceai de maghiran ? Va ajuta ? Va place gustul ceaiului ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog