Meniu

Faceți căutări pe acest blog

Ceai de slabit Silufit

Ceai de slabit Silufit Daca vrei sa tii o cura de slabire si cauti un ceai care sa te ajute in slabire poti incerca ceaiul numit Ceai slabit Silufit. Este un ceai produs de cei de la Larix.

Actualizat in 17aug 2019
Ingredientele ceaiului sunt urmatoarele plante medicinale: fructe de maces (cynosbati frucutus), frunze de menta(Menthae folium), coriandru(Coriandri fructus), flori de hibiscus (Hibisci sabdariffae flos), fruct de fenicul(Foeniculi fructus concissum).


Poza cutiei ceaiului Silufit. Click pentru detalii si comanda online.
Ceaiul Silufit pt slabire
Produsul nu mai este disponibil
pe piata online din Romania
Recomandam in locul lui
ACEASTA gama deceaiuri pentru slabit
 Beneficiile aduse de ceaiul Silufit sunt : - ajuta in cura de slabire - te scapa de toxine pentru ca este un depurativ eficient - impiedica absorbtia grasimilor in tesuturi Acest ceai nu are contraindicatii.

Cura cu ceaiul de slabit se face in modul urmator: - Se beau zilnic 3 cani de ceai Silufit neandulcit. Ceaiul trebuie baut inainte cu 1 ora inaintea meselor principale. Prepararea ceaiului : la 250 de ml de apa fierbinte adaugi 1 singur pliculet de ceai.

O cutie de ceai Silufit are un pret de 2-3 lei si contine 20 de pliculete si se gaseste si in hypermarketuri gen Kaufland, sau in magazinele naturiste, plafare. Poti sa cumperi ceaiul similare si pe internet in direct de la acest magazin naturist.

 Cine a slabit deja cu ceaiul Silufit? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Un comentariu:

  1. Anonim19:05

    eu am slabit in urma cu vreo 5 ani cu ceaiul de slabit silufit dar era in ambalaj galben, era varsat, nu pliculete. imi faceam cate un flacon de 2 litri pe care incercam sa-l beau intr-o zi. adevarul este ca nu prea mancam paine si dulciuri, dar iaca asa in cateva luni luni am slabit 10 kg pe care nu le-am mai pus inapoi. aveam 85 kg si in decurs de aprox 3-4 luni am ajuns la 75kg. prostia mea a fost ca dupa aceia am luat pastile de slabit,cu care ce-i drept am slabit, am ajuns la 65 kg dar dupa ce le-am intrerupt treptat, treptat am pus kg inapoi si acum am iarasi 80 kg. asa ca voi apela din nou la ceai doar ca nu prea l-am gasit in plafare.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Faceți căutări pe acest blog