Ceai gastric calmant - ceai pentru stomac

Ceai gastric calmant - ceai pentru stomac
Daca te doare stomacul, te simti balonat/a, ai dureri gastrice,daca te doare burta, simti intepaturi la intestine, esti balonat si ti-e rau,  incearca ceaiul de la Plafar numit "Ceai gastric nr 1"

E un ceai pe care l-am incercat, l-am consumat si va asigur ca e foarte eficient. Alina durerea de stomac si de intestine in 30  de minute dupa ce ai baut o ceasca de ceai preparat din ceaiul calmant.

Imagene Ceai gastric 1 Click aici pentru comanda de pe net a ceaiului gastric
Poza ceaiului gastric
Ingredientele  din ceaiul gastric calmant sunt plante medicinale naturale: iarba de papadie (lat. Taraxaci Herba), galbenele (lat. Calendulae Flos), musetel (lat. Chamomillae Flos), coada soricelului (lat. Millefolli Flos), menta (lat. Menthae Herba), radacina de valeriana (lat. Valerianae Radix)

Proprietatile acestui ceai sunt: calmeaza mucoasa gastrica iritata, este un antiseptic intestinal, amelioreaza durerile de intestine si stomac.

Ceaiul de prepara in forma de infuzie. Se pune intr-o cana 1 lingura de plante medicinale din acest ceai peste care se pune apa clocotita. Se acopera 15 minute dupa care se strecoara ceaiul si se bea fara zahar.
Se recomanda sa bei din acest ceai 2-3 cani pe zi dupa ce ai luat mesele principale.

Un astfel de ceai are un pret de 3-4 lei. Va spun sincer ca e foarte ieftin, mai ales la cat de eficient este. Se gaseste ceai gastric calmat atat la plafare, magazine naturiste cat si in hypermarketuri. Eu de ex. l-am cumparat la Kaufland. E bine ca se gaseste si in hypermarketuri pentru ca il poti cumpara si in weekend si asa poti prepara ceaiul ca sa te simti bine :)
Il puteti comanda si de pe internet direct de pe acest site.


Cine foloseste deja acest ceai ? Va place gustul ? Il beti indulcit ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog