Ceaiul de fenicul bun in dieta

La ce e bun ceaiul de fenicul?
De ce e bine sa beau ceai de fenicul? Daca ai probleme de greutate si digestie lenta incearca sa bei cateva zile ceai de fenicul. Iti accelereaza digestia, elimina balonarea, opreste poftele necontrolate de mancare.

Daca bei acest ceai slabesti pentru ca arde grasimile, faciliteaza absorbtia nutrientilor din alimente. Are un gust aparte deci daca nu ai baut inca vei fi surprinsa de aroma si mirosul ceaiului de fenicul. Se recomanda sa bei ceai fenicul daca te doare burta, ai crampe si e bine sa il bei si dupa mese copioase.

Imaginea cutiei ceaiului de fenicul
Cutia unui tip de ceai
de fenicul
Planta de fenicul arata ca si mararul, este o planta folosita in bucatarii traditionale si in medicina straveche.

Feniculul este un remediu natural pentru tuse convulsiva sau astm, este bun si pentru mamele care alapteaza pentru ca stimuleaza secretia de lapte la mamici.

Ce pret are ceaiul de fenicul? La noi in Romania  costa in jur de 6...8 lei.
Uite aici cateva linkuri unde poti cumpara ceai de fenicul.AICI 

Modul de preparare al ceaiului de fenicul: Intr-o cana pui 2 lingurite de planta uscata de fenicul peste care torni apa clocotita. Cana se acopera pentru un sfert de ora dupa care se strecoara si se bea pe nemancate. Ceaiul se bea in 2 faze, o parte inainte sa mananci si restul dupa masa.



Eu personal am baut acest ceai si pe mine m-a ajutat la digestie.

  Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog