Ceai din fructe aronia

Numele de aronia e putin cunoscut la noi in tara. Insa se pare ca exista un fruct numit Aronia care are proprietati miraculoase pentru sanatate. E plin de vitamine, antioxidanti si minerale.
Pentru ce afectiuni se bea ceai de aronia? Ce proprietati curative are?
Aronia se recomanda in caz de colesterol marit, hipertensiune arteriala, previne si trateaza diabetul, intareste imunitatea si opreste cresterea celulelor canceroase.

*articol actualizat in 21 aug.2015

Cum se bea? Administrarea se poate face zilnic sub forma de cura. Prepararea ceaiului se face prin infuzie. Peste 2 sau 3 lingurite de ceai se pune 250 mililitri de apa. Se acopera 10 minute. Dupa care se agita inainte de a fi baut. Se bea indulcit sau simplu.

Fructe de aronia
Ce gust are? Ceaiul aronia este putin amarui. Cu ce seamana fructele aronia? Fructele au culoarea neagra seamana putin cu fructele de catina sau fructele de soc.
Ce vitamine sau minerale contine? In superfructul aronia sunt vitaminele A, K, E, B2 riboflavina, niavina. Mineralele care se gasesc in aronia sunt iod, fosfor si potasiu. Acest fruct este plin de antioxidanti necesari organismului.

Cat costa si unde gasesc aronia ? La noi in Romania sunt firme care vand planta pe care o poti cultiva, sau poti cumpara direct ceai de aronia din magazinele bio online.

Uite aici un site unde poti cumpara pulbere din aronia.dar si ceai, dulceata etc.

O punga cu pulbere de aronia 250 grame si un pret de 32 de lei.

Uite aici o poza cu fructul aronia.

Pe piata din romania se gaseste si suc bio din Aronia care este fara zahar presat la rece. O sticla de 270 ml costa in jur de 20 de lei. Poti comanda sucul de aronia pe site-uri online cu produse naturiste.


Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog