Ceaiul Sarbatoare de Primavara Fares

A aparut un ceai nou in categoria ceaiurilor Fares. Este un ceai pe nume " Sarbatoare de primavara" care a fost facut special pentru a crea bucuria simtita odata cu renasterea naturii. Este un ceai aromat care te invata sa redecoperi natura primavara.



cutie ceai fares de primavara
Cumpara de aici ceaiul
Sarbatoare de Primavara
Ce contine? Ingredientele ceaiului sunt din plante medicinale suta la suta naturale.

Ceaiul contine flori de hibiscus, scortisoara, mere, cirese,ulei esential de portocale, coacaze, zmeura, petale de trandafiri, mere.

Cat costa? Pretul unei cutii este in jur de 5 lei. Intr-o cutie sunt 20 de plicuri cu snur.
Ceaiul este in editie limitata si contine si o surpriza.

De unde se poate cumpara?

Acest ceai special cu un gust deosebit se gaseste in magazinele de ceaiuri gen plafare sau naturiste dar si online il poti cumpara de ex in magazinul on line

Voi ce tipuri de ceaiuri preferati? Care e cel mai deosebit ceai pe care il consumati? Astept pareri despre ceaiuri pe forum.   Ce parere aveti despre acest ceai deosebit ?

Va place  efectul ? Cate kg ati slabit cu acest ceai?

 Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog