Ceai de slabit Silueta Steaua Divina

Am mai descoperit un ceai bun pentru slabire ! Se cheama Silueta si este produs de firma Steaua Divina.

Produsul este suta la suta natural, e un ceai din plante folosite in leacuri, plante ce reda armonia trupului.

Ce contine ? Ierburi medicinale care toate ajuta la eliminarea cu succes a kilogramelor in plus.
Actualizare din 27 iulie 2020: din ceva motiv, acest ceai a fost retras de pe piata online din Romania.

Compozitia ceaiului este: coada soricelului (denumire latina Achillea Millefolium), fenicul (lat. Foeniculum Vulgare), ghimbir (lat. Zingiber Officinalis), senna (lat. Cassia Angustifolis), soc (lat. Sambucus Nigra), volbura (lat. Convolvulus Arvensis), boz (lat. Sambucus Ebulus)

In prospect scrie ca acest ceai este indicat pentru:
Poti comanda ceaiul Silueta direct de aici
Poti comanda ceaiul
Silueta direct de aici

- micsorarea poftei de mincare, accelereaza metabolismul, arde grasimile depuse, reduce colesterolul rau din sange
- elimina toxinele, este laxativ

- este recomandat impotriva obezitatii, in cazul bolilor provocate de supraponderabilitate, in caz de diabet, in cazul bolilor de inima, in cazul hipertensiunii arteriale, in caz de guta, celulita, disfunctie renala si biliara.

Are contraindicatii ? Provoaca reactii alergice ? Are efecte secundare ? Nu se recomanda acest ceai copiilor sub 14 ani sau persoanelor care sunt alegice la ingredientele ceaiului. Nu contine substante cu potential alergenic, dar dat fiind ca are efect laxativ, atentie mare la dozaj si respectarea instructiunilor !

Cum se foloseste ?  Se poate face un ceai prin infuzie. Adica pui la un litru de apa care clocoteste, 3-4 linguri din acest ceai, se acopera vasul cca. un sfert de ora. Din cantitatea preparata se bea cate 1 cana de trei ori pe zi, dar nu mai mult !

Se poate prepara si macerat la rece sau se administreaza sub forma de pulbere macinata. Atentie insa, in cazul consumarii ca pulbere macinata, cantitatea ingerata trebuie sa fie mai mica, si consumul de apa trebuie marit, ca si in cazul oricaror alte tipuri de produse in forma de pulbere, pentru a nu deshidrata organismul.
Actualizare din 27 iulie 2020: din ceva motiv, acest ceai a fost retras de pe piata online din Romania.

Ce pret are ? O cutie costa in jur de 7 lei. Se gaseste in magazinele bio, shopuri de ceaiuri sau direct online pe site-ul acesta,

Cine a folosit deja acest ceai ? Ce gust are ? Cat ati slabit cu el ? Asteptam pareri si comentarii pe forum sau direct in casutele de comentarii de sub articol

 

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog