Beneficiile ceaiului din frunze de nuc

La ce e bun ceaiul din frunzele de nuc ? Ce boli sau afectiuni trateaza ? Sincer pana acum nu stiam ce proprietati minunate au frunzele de nuc verde. Pana acum stiam doar cat de bune sunt nucile pentru organism, insa zilele trecute am descoperit ca si frunzele si coaja nucilor sunt extrem de valoroase.

Ceaiul preparat din frunzele verzi ale nucului este indicat pentru:

- scaderea nivelului de zahar din singe (reduce glicemia)
- pentru tonificarea organismului
- dezinfectarea zonelor cu infectii bacteriene, ciuperci de pe piele etc, foarte bun pentru tratarea bubitelor rosii ce apar pe corp, picioare, maini de la alergii, intepaturi de insecte, pajanjeni si elimina mancarimile ce apar odata cu aceste eruptii pe piele. Se foloseste extern.

- grabeste vindecarea ranilor (folosit extern)
- este un tratament sigur in caz de infectii ulceroase ale gurii,
- ajuta la vin
decarea cosurilor si zonelor cu acnee
Cumpara de aici ceai din frunze de nuc
Comanda ceai frunze de nuc

- in general vindeca orice boala de piele
- scade tensiunea arteriala
- curata sangele de toxine
- are efect calmant, este des utilizat in caz de anxietate, oboseala cronica, surmenaj, neliniste si lipsa de somn
- este des utilizat in caz de transpiratie excesiva, eczeme, ingrijirea parului, leucoree.
- este un remediu bun si pentru infectii externe la nivelul ochilor
- ajuta rinichii si tractul intestinal sa functioneze bine

Cum se foloseste ? Consumat intern: Se fierbe apa si se pune intr-o cana o lingura de frunze de nuc uscate. Se lasa acoperit 10 minute dupa care se bea.
 
Daca il folositi extern, adica il aplicati direct pe piele, si nu il beti, faceti ceaiul si puneti comprese imbibate in ceai, in zonele cu probleme sau afectiuni, local.

Unde gasesc ceai din frunze de nuc si la ce pret ? In orice hipermarket, shop bio, plafar, farmacie se poate cumpara. O cutie de 50 grame costa cam 4 lei. Si pe net il puteti cumpara de ex de pe ACEST SITE (costa cam 2 lei si ceva), sau de la plafar.

Eu personal am folosit acest ceai, extern, pentru infectii ale pielii, si m-a vindecat in cateva zile. E foarte bun.

Desigur cine are posibilitatea sa culeaga frunzele de nuc verzi, poate sa le adune si sa le usuce acasa. Important este ca frunzele culese sa nu aibe pete maronii, deci planta in sine sa fie sanatoasa si frunzele sa fie curate, sanatoase.

Voi consumati ceai din frunze de nuc ? Sau din coaja nucilor ? (Pe vremuri, la tara, se facea destul de des, ceai din frunze sau din coaje de nuci). Asteptam comentariile voastre in casuta de comentarii de sub articol sau pe paginile social media (facebook & google plus) ale blogului.
Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog