Ceai chinezesc antiadipos - cutie verde

In gama ceaiurilor bune pentru eliminarea surplusului de kilograme sunt zeci de produse. Azi va prezint ceaiul antiadipos chinezesc Sanye. In engleza i se spune "Sanye Anti adipose tea", si este ambalat intr-o cutie verde. Este un ceai care a ajutat foarte multe persoane sa slabeasca, si sa se mentina la greutatea ideala dupa ce au slabit.

Prospectul ceaiului anti adipos scrie ca are urmatoarele proprietati:
  • - este recomandat persoanelor obeze, care vor sa dea destul de repede jos surplusul de kilograme
  • - vindeca aspectul de coaja de portocala provocat de celulita
  • - echilibreaza metabolismul si digestia

  • - imbunatateste tranzitul intestinal si te scapa de constipatie
  • - scade colesterolul si glicemia
  • - iti da energie, are efect antioxidant si purificator
  • foto cutia verde ceaiul chinezesc care arde grasimile sanye
    Cutia ceaiului antiadipos chinezesc Sanye
  • - este un ceai ieftin, bun si la pret accesibil pentru oricine
Cat costa o cutie din ceaiul antiadipos chinezesc? De unde se poate procura?

O cutie cu 30 de pliculete care iti ajung pentru o luna de zile are un pret mic
Ceaiul antiadipos se poate comanda online de exemplu pe acest site cu livrare in Romania.

Sau puteti cumpara cealalta cutie verde pe care scrie romaneste Ceai Verde Antiadipos Suplu si Frumos- pe acest site cu produse naturiste. livrare in Romania.


Ce contine ? Ingredientele sunt toate plante naturale medicinale: ceai verde, frunze de dud, nalba, frunze de lotus, Malva verticilata numit si Dong Kui ZI sau simplu Malva. Nu contine chimicale !
poza cutia verde ceai antiadipos
Ceai antiadipos cutie verde

Cum se bea ceaiul ca sa slabesti? Cate cani de ceai trebuiesc baute zilnic ? Pe langa o dieta personala sau una recomandata de nutritionist, se bea ceaiul zilnic.

Se bea o singura cana de ceai, seara, pentru ca are efect laxativ ! Nu depasiti cantitatea recomandata ! Ceaiul se prepara cu apa fierbinte prin infuzare 5 minute. Adica se pune 1 pliculet de ceai intr-o cana peste care se toarna apa clocotita, fiarta. Se acopera cu o farfurioara pentru 15 minute dupa care se poate bea.

In urma consumului de ceai pot aparea senzatii de discomfort intestinal !


Are contraindicatii ? Da, acest ceai nu este recomandat in perioada de sarcina, daca alaptezi, persoanelor care in urmatoarele 2 saptamani sunt programate pentru operatii de orice fel, si in caz de diabet.

Aceste contraindicatii sunt scrise despre planta malva verticillata, si pentru ca ceaiul contine acest compus, automat aceste indicatii sunt valabile pentru tot ceaiul.

Cate kilograme poti slabi cu acest ceai ? Poti slabi pana la 3-4 kg pe luna. Pe langa ceaiul baut, trebuie sa faci exercitii si sa mananci corect. Este bun pentru slabire si pentru femei si pentru barbati, care au exces de greutate .
Pentru copii si adolescenti insa, nu stiu daca e bine de folosit, eventual consultati medicul inainte de folosire.

Disclaimer: acest articol este si un advertorial. Este posibil, ca in urma achizitionarii produsului, urmand linkul din articol, autorii articolului sa incaseze un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog