Beneficiile ceaiului de merisor - ce trateaza merisorul ?

La ce este bun cate o cana de ceai de merisor ? Ce fel de boli se trateaza cu ceaiul de merisor ?

In prospectul ceaiului de merisor scrie ca acest ceai este recomandat pentru
pentru tratarea urmatoarelor afectiuni:

- daca este folosit intern (adica se bea) este foarte util in caz de


infectie urinara, reumatism, guta, artrita, osteoporoza, artroza la varsta inaintata; este un remediu natural si in caz de diaree sau constipatie, colita, colibaciloza, cistita; ajuta si la tratarea infectiilor respiratorii (tuse, bronsita, traheobronsita)
Click pe imagine pentru a achizitiona acest produs direct prin legatura noastra de afiliere"
Ceai din fructe de Merisor
se pot cumpara aici

- folosit extern, ajuta la combaterea infectiilor de la nivelul cavitatii bucale (infectii ale gingiilor, de ex.)

Ce contine de fapt ceaiul de merisor ? Ceaiul este produs din mladite de merisor tocate marunt. Merisorul poarta numele "stiintific" in lb. latina "Vaccinum vitis idaea", deci daca il cautati la vreun magazin naturist, s-ar putea sa il aibe in catalog doar asa, cu denumirea in latina, sau cel putin "vaccinum vitis".

Cum se utilizeaza ceaiul de merisor ?

Se poate prepara ca infuzie, adica peste 1 lingurita de planta vrac se toarna apa fierbinte (clocotita, de preferinta), se acopera 5 ... pana la 10 minute, se strecoara si se bea.

Doza zilnica recomandata este de 2 cani pe zi

Extern, se foloseste tot ca infuzie de ceai de merisor, prin spalarea gurii de 2-3 ori pe zi, pana la eliminarea infectiilor. Nu se inghite, daca il folositi doar pentru dezinfectiile gingiilor si cavitatii bucale !

Fructe de merisor- se pot cumpara online aici
Fructe de merisor-
se pot cumpara online aici
Ce contraindicatii are ? 

Acest ceai NU poate fi baut de femeile insarcinate, nici de mamele care alapteaza ! Respectiv, consumul de ceai de merisor NU ESTE RECOMANDATA PERSOANELOR cu insuficienta renala,  si alergicilor la merisor.

Poate provoca reactii adverse ? Din pacate, da, este un medicament naturist puternic, deci RESPECTATI DOZA ZILNICA RECOMANDATA !

Atentie, daca exagerati cu dozarea, pot aparea alergii si iritari la nivelul mucoasei gastrice ! Deci nu consumati acest ceai in loc de apa !

Cat costa ceaiul de merisor ? De unde se poate procura?

O cutie costa in jur de 4 lei. Se gaseste in magazine naturiste, farmacii, dar si pe net, se poate comanda de
pe ACEST SITE

Capsule cu Merisor 1+1gratis comanda de aici
Capsule cu Merisor 1+1gratis
comanda de aici
Din merisor,  se mai fabrica o paleta larga de produse, in afara de ceai, atat traditional, cat si industrial

De exemplu :

- fructe de merisor uscate - delicioase pentru mic dejun alaturi de cereale si iaurt sau deserturi dulci.

O punga de 300 g. de merisor confiat, costa in jur de 15 lei. Il puteti cumpara de exemplu de AICI

- cine nu are timp de baut ceai si prefera variana mai rapida de vindecare - de exemplu cu pastile care contin merisor - poate incerca capsulele cu extract de merisor, o cutie din acest medicament naturist costa in jur de 63 de lei (cutia de 90 de bucati).

Capsule cu merisoare se pot comanda online de ex pe acest site

Persoanele care folosesc de obicei tincturi, sau vor sa consume acest medicament naturist in forma de tinctura, pot cumpara tinctura de merisor - o sticluta de 50 ml. are un pret de aproximativ 10 lei, si are aceleasi efecte miraculoase pentru sanatate.

Click pe imagine pentru a achizitiona acest produs direct prin legatura noastra de afiliere"
Tinctura din fructe de Merisor
de vand online aici
Puteti procura tinctura de merisor de  exemplu, de aici.


Cine a folosit produse cu merisor ? Consumati de obicei din acest ceai, pentru dezinfectie ? Dar tinctura, ati incercat-o, ati folosit vreodata ? Asteptam comentariile si pareri despre acest fruct miraculos, pe forum, in sectiunea dedicata ceaiurilor, sau in casutele de comentarii de sub articol, respectiv, pe paginile google plus si facebook ale blogului.


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog