Cel mai nou ceai de slabit Fit Tea

Pentru ca acest blog se axeaza in special pe ceaiuri naturale si proprietatile lor, azi am descoperit un ceai nou despre care am vrut sa va spunem si voua despre el.
E vorba de ceaiul natural numit Fit Tea si este produs de Verdex.

Prospectul scrie ca este recomandat in special pentru eliminarea obezitatii. De obicei ceaiurile de slabit sunt amare, in schimb acest ceai este speacial creat pentru a putea fi savurat cu placere pentru ca are o aroma blanda.

Ce ingrediente contine ceaiul Fit Tea ? In compozitia acestul ceai pentru slabire sunt : ceai Mate, ceai negru Pu-Erh,  coaja de macese, mere, lamaita.

Aceste ingrediente fortifica puterea ceaiului si au urmatoarele beneficii: accelereaza metabolismul, iti da senzatie de satietate deci nu iti e foame pe timpul dietei, elimina toxinele din organism, te scapa de retentia de apa, regleaza nivelul colesterolului si ajuta la intarirea sistemului imunitar.
Cumpara de aici ceaiul de slabit Fit Tea
Ceai de slabit Fit Tea
cumpara aici

Despre ceaiul Pu-Erh se spune ca are efecte anti-imbatranire, ajuta vederea si contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine.

Ceaiul Mate pe langa efectele descrise mai sus, previne riscul imbolnavirii de diabet si impiedica dezvoltarea celulelor canceroase.

 Lamaita distruge germenii infectiosi din organism. Macesul este un leac vindecator al rinichilor, opreste hemoragiile la nivelul uterului si crizele ficatului. Merele dau un gust aparte ceaiului, ajuta sistemul imunitar si previn raceala si gripa.

Cum se bea acest ceai de slabit FitTea ? In fiecare zi se vor bea 2 cani de ceai la un interval de 4-5 ore. Pentru a vedea efectele dorite in scaderea in greutate se recomanda sa nu adaugati zahar in ceai.

Are contraindicatii ? Poate avea efecte secundare ? Atentie ! Ceaiul de slabit Nu se consuma in timpul sarcinii. In timpul alaptariii doar cu prudenta. Nu consumati din acest ceai mai mult decat este doza zilnica recomanadata.

Ce pret are si unde se gaseste ? Ceaiul Fit Tea de 100gr are pret acceptabil.

Se vinde online de exemplu pe acest site online.

Cine foloseste ceai ? Va ajuta ? Va place gustul ceaiului ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog