Ceaiul Gastricus recomandat pentru stomac sanatos si digestie perfecta

Ai probleme digestive ? Ti-a cazut greu mancarea ? Ai metabolismul incet ? Atunci incearca o solutie naturista de tratare a acestor afectiuni. E vorba despre un ceai numit Gastricus produs din plante medicinale naturiste de firma romaneasca Faunus Plant. In ambalaj nou se numeste Ceai Gastric Retete traditionale Faunus Plant.

Prospectul scrie ca are urmatoarele efecte benefice asupra organismului:

- este astringent, antiinflamator, cicatrizant.
- este foarte util si bun in caz de ulcer gastric si duodenal
- se recomanda si in caz de crampe/dureri abdominale, colici biliare, balonare (meteorism)
- foarte bun pentru in caz de gastrita hiperacida

 ceaiul natural Gastricus
Ceai Gastricus
Din ce e compus ceaiul Gastricus ? Ce contine ?

Ingredientele care stau la baza acestui ceai sunt: Coada-calului (lat Equisetum arvense), coada-soricelului (lat. Achillea millefolium), salcam (lat. Robinia pseudacacia), galbenele (lat. Calengula officinalis), patlagina (lat. Plantago major), sunatoare (lat. Hypericum perforatum).

Este un ceai 100% natural, obtinut prin prelucrare manuale. NU contine conservanti si nici coloranti artificiali.

Asa arata ceaiul in ambalaj nou

Cum se bea ? Ce cantitate si pentru cat timp ? O cura obisnuita recomandata este de 1-2 luni. In fiecare zi se va bea din acest ceai cate 1 ceasca de ceai de 3 ori inainte meselor principale, pe stomacul gol.
Producatorii produsului recomanda pentru rezultate de vindecare rapide si garantate folosirea tincturii Gastricus impreuna cu acest ceai.
tinctura Gastricus
 tinctura Gastricus

Ce pret are si unde se gaseste ? O cutie de ceai Gastricul costa putin.

 Ambalajul are o greutate de 90 grame. Se vinde online la acest magazin cu produse naturiste

Exista si varianta de tinctura Gastricus cu aceleasi proprietati.

Cat costa tinctura si de unde o pot achizitiona?
O sticluta are pret mic si se vinde online direct la acest magazin bio.

Are urmatoarele beneficii :
stimulent al secreţiilor gastrice, antispastic, astringent, antiinflamator, cicatrizant.

Cine foloseste ceai ? Va ajuta ? Va place gustul ceaiului ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog