Ceaiul Strengari Nasuc Infundat bun si pentru copilasi

Are copilul nasul infundat ? E racit ? Cautati o solutie naturista de vindecare ? Atunci merita sa incercati ceaiul natural din plante medicinale numit "Ceai Ingerasii Strengari Nasuc Infundat de la Sonnentor."
Este un ceai eco si bio.
Prospectul scrie ca este recomandat copiilor dar si adultilor pentru a scapa de ghearele schimbarilor climatice.

O ceasca dintr-un astfel de ceai te ajuta sa respiri mai usor si sa inlaturi cu succes deja primele simptome de raceala si nas infundat.

Ce ingrediente contine ?



 In compozitia ceaiului Nasuc Infundat sunt urmatoarele plante medicinale : menta, salvie, musetel, flori de soc, cimbru, flori de tei si lemn de dulce.

Cum se prepara ? Intr-o cana se pune 1 pliculet peste care se toarna apa fiarta. Se lasa la infuzat  dupa care se serveste simplu sau indulcit cu zahar brut, indulcitori natural (gen stevie, xylitol) sau miere (salcam, manuka etc.)

Cumpara online ceaiul care desfunda nasul Nasuc Infundat Ingerasii
Comanda de aici
ceaiul Nasuc Infundat
Cat costa si de unde se poate cumpara ? O cutie de ceai Nasuc infundat gama Ingerasii Strengari are un pret de aproximativ 13 lei.

Se vinde si se poate cumpara online de exemplu la acest magazin naturist.
Ati incercat deja acest ceai ? V-a fost de folos, v-a placut gustul ceaiului?

V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog