Ceaiul rosu cu gust de Tiramisu mascarpone

Se apropie iarna cu pasi repezi, serile se lungesc si cand e frig afara o cana de ceai cald e cea mai perfecta solutie pentru relaxare si incalzire din interior.

Azi venim cu o noua prezentare de ceai. Am descoperit un ceai care cu siguranta va va face sa zambiti. De ce spunem asta ? Pentru ca persoanele care de exemplu tin dieta sau incearca sa reduca numarul de prajituri din meniurile zilnice (cine se recunoaste stie despre ce vorbim :), pot acum savura un ceai cu efect de ardere a grasimilor dar in acelasi timp care are gust delicios de prajitura Tiramisu si mascarpone... Simplu un deliciu!


E vorba de ceaiul Rosu M444 Tiramisu Marcarpone de la Casa de ceai.
Ce ingrediente contine ? In compozitia acestui ceai sunt urmatoarele: ceai rooibos (numit si ceai rosu), fulgi de ciocolata, alune caramelizate, bucatele de caramel, aroma, granule de iaurt, boabe de cafea prajite, musetel. Ce mai, e un ceai de lux ideal pentru "relaxarea simturilor si rasfatarea mentala".
Ceaiul rosu cu aroma de tiramisu mascarpone
Ceaiul rosu cu
aroma de tiramisu
mascarpone
Cum se prepara acest ceai ? In primul rand se pune ala la fiert. Intr-o cana se pun 2 lingurite din amestecul de ceai peste care se toarna apa fierbinte. Se lasa la infuzat dupa care se strecoara si se bea indulcit cu zahar sau indulcitor natural si lapte.

Ce pret are si de unde il pot achizitiona ? O cutie de 50 gr de ceai rosu M444 Mascarpone Tiramisu costa in jur de 10 lei. Se vinde online direct la acest magazin.

La acelasi magazin poti cumpara si alte tipuri de ceai, cafea, cani si carti pentru a savura impreuna cu ceai o lectura in zilele si noptile lungi de iarna.

Ati incercat deja acest ceai ? V-a fost de folos, v-a placut gustul ceaiului?

V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog