Idei de cani frumoase de oferit cadou de Craciun

Venim cu inca un articol despre cesti si cani cu motive de sarbatoare. Pentru ca suntem in luna cadourilor, va oferim azi cateva idei de unde sa va alegeti cadoul ideal. Am ales azi cani cu desene speciale de Craciun.

Pentru ca blogul este despre ceaiuri, ne-am gandit ca e binevenita si cate o idee in ce fel de cesti sau cani puteti savura un ceai cald la caldura sobei :)


Vrei si tu cani cu desene speciale de Craciun ? Le poti cumpara de aici
Vrei si tu cani cu desene speciale de Craciun ?
Le poti cumpara de aici
Iata care sunt recomandarile noastre:

- Set de 4 cani Craciun. Canile sunt din portelan, au culoare alb -rosu si desenele sunt cu brad de Craciun si Rudolph.

Chiar si numele setului este Rudolph, partenerul tau iernatic.

Acest set de cani, se poate folosi pentru consumarea unui ceai, a unei cafele, ciocolata calda sau un vin fiert dupa o plimbare romantica prin frig si zapada.

Cani dragute cu desene craciunesti. Iti plac si vrei sa le cumpari ? Intregul set costa doar 80 de lei si il poti cumpara online direct de la acest site cu cadouri interesante.

- Set 2 cani termosensibile inimioara (ideal pentru perechi, cupluri) Setul contine 2 cani - cu o capacitate de 300ml.
Iti plac aceste cani pentru El si Ea ? Click aici pentru comanda
Iti plac aceste cani pentru El si Ea ? Click aici
pentru comanda
Canile sunt termosensibile, sunt facute din ceramica rezistenta . Desenul cu inimioara estet realizae din cubulete pixelate.

Canile sunt pentru el
si ea, o cana are mustata de domn si cealalta cana a re un ruj rosu aprins.

Cadou ideal pentru cupluri care adora sa bea ceai, cafea, sau o ciocolata calda impreuna.

Vreau si eu. Ce pret au si unde se gasesc ? Setul costa 95 de lei. Se vinde online pe acest magazin online specializat pe cadouri fel de fel.

Daca iti doresti cadou aceste cani le poti achizitiona de aici
Daca iti doresti cadou aceste cani le poti
achizitiona de aici
- Set 2 cani El si Ea - His and Hers. Cani din ceramica -cadou ideal pentru cupluri, perechi, sot si sotie.

Cana are capacitate de 300ml si are un design special.

Canile sunt concepute cu manere inspirate din simbolurile astrologice si marcate cu titlurile His and Hers.

Pretul setului este de 90 de lei. Va place acest set ? Se poate comanda online direct de la acest site cu cadouri nastrusnice.

 Ati cumparat deja aceste seturi de cani pentru ceai sau cafea ?   V-au placut modelele alese ?

V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog