Ceai pentru gravide -elimina starile de irascibilitate si nu afecteaza bebelusul

Zilele trecute o mamica ne-a intrebat ce remediu minune ar putea folosi pentru calmarea nervilor. A precizat ca este insarcinata si mai are o fetita acasa. Desigur a tinut sa precizeze ca este in cautarea unei solutii tratament care este compatibil cu sarcina.

Tanara mamica este intr-o perioada extrem de delicata, simte ca este irascibila si din pacate isi descarca nervii pe fetita ei care are doar cativa anisori.

Pentru ca isi da seama ca trebuie sa se calmeze si sa foloseasca un remediu din plante care sa fie permis in sarcina a cerut sfatul celor care pot sa o ajute.

Pentru aceasta situatie am cautat produse -ceaiuri naturale care se pot bea mai ales daca esti gravida si te ajuta sa te relaxezi, sa te calmezi si sa nu afecteze nici bebelusul.
Cumpara de aici ceaiul romanesc pentru gravide
Cumpara de aici ceaiul romanesc
pentru gravide

Am gasit 2 ceaiuri. Un ceai romanesc numit chiar "Ceai pentru gravide" de la Fares si un ceai german numit Ceai pentru gravide Lebensbaum.

In prospectul ceaiului romanesc Ceai pt gravide de la Fares scrie ca are urmatoarele proprietati benefice:
- este antiemetic adica te scapa de starile de greata specifice sarcinii
- iti ajuta digestia
- are efect diuretic si relaxant.

Nu are contraindicatii. Este indicat si se poate folosi pe toata durata de 9 luni a sarcinii.
Ce contine ?

Ingredientele la baza ceaiului natural sunt : flori de soc, flori de hibiscus, scortisoara, fructe de catina si macese, rizomi de ghimbir, flori de tei.

Ce doza se poate consuma ? In fiecare zi ai voie sa bei din acest ceai cu 2-3 cani.
Este un ceai la pliculete. Cat costa si de unde il cumpar ? O cutie cu 20 de plicuri are pretul de aprox 3,9 lei. Se vinde online direct la acest magazin cu ceaiuri si suplimente nutritive.

- Ceaiul Lebensbaum pentru gravide. In prospect scrie ca este ideal atat pentru mamica cat si pentru bebelus.
Printre beneficii scrie ca ajuta la echilibrarea nivelului de estrogen, vitaminizeaza corpul si imbunatateste activitatea creierului.
Ceai Lebensbaum pentru calmare
in timpul sarcinii

Are efect de relaxare si calmare eliminand starile de nervozitate si irascibilitate.
Acest ceai se poate consuma si dupa nastere pentru ca ajuta la eliminarea colicilor la bebelusi si ajuta la productia de lapte matern.

Ce ingrediente contine ?

In acest ceai -certificat ecologic sunt urmatoarele : lavanda, urzica, menta ondulata, chimen, anason, fenicul, melisa, iarba de lamaie.

Ce pret are si unde se poate cumpara in Romania? O cutie costa in jur de 14,40 lei. Se poate comanda online la acest magazin cu produse bio.

 Cine foloseste aceste ceaiuri  ? Va ajuta ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog