Combinatia curry, vin rosu si ceai verde - secretul tineretii


Medicii au descoperit combinatia secreta a imbatranirii lente si frumoase: controale de periodice la medic, o alimentatie recomandata de nutritionist si un creier linistit. Totul pleaca de la creier si de la stomac, precizeaza Realitatea TV.

Vinul rosu, ceaiul verde si condimentul curry sunt trei ingrediente ale unei alimentatii care ne va face sa aratam excelent si la 45 de ani.

Cele trei ingrediente nu trebuie insa consumate in exces, dar un pahar de vin rosu, patru cani de ceai verde si o cantitate normala de curry in mancare, in fiecare zi, sunt antioxidanti care mentin tinere celulele corpului nostru.

Sfatul medicilor este ca alimentatia sanatoasa sa fie corelata cu un somn bun - sase-opt ore de repaos intr-o camera fara telefon mobil, fara conexiune wireless la internet, fara radio-desteptator si fara televizor.

In plus, nu trebuie sa ne stresam, sa ne enervam sau sa ne suparam. Toate acestea omoara neuronii. In plus, fumatul este extrem de nociv, imbatranind pielea.

Acesta consuma vitaminele E si C din organism si intoxica celulele.
info www.ziare.com

Niciun comentariu:

Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog