Trendul in materie de ceai

Iubesc ceaiul, dar in comparatia cu cafeaua el nu prea a avut de-a lungul timpului reinventari care sa ne dea pe spate. Pe seama cafelei s-a facut mult tam tam (topping-uri, culori, desene in cesti), dar ceaiul a cam stat in umbra. Pana acum... deoarece se pare ca si ceaiul a inceput sa urmeze trenduri.

Care sunt ultimele must-have-uri in materie de ceai (da, chiar exista asta ceva)?

Rooibos

Mai intai a fost trend-ul ceaiulul Rooibos (se pronunta roy-boss), adica ceaiul rosu care provine din Africa de Sud, unde este consumat cu lapte si zahar. Rooibosul are o aroma aparte, nu contine teina si se deosebeste de alte ceaiuri prin proprietatile sale benefice organismului uman.
Macha

A urmat trend-ul Macha, adica ceaiul verde pudra folosit in ceremonia ceaiului in cultura Japoneza. Gata cu ceaiul verde comercializat la plic, e timpul pentru ceva mai... fistichiu... adica praful de ceai verde.

Mai nou, a aparut un alt trend: ceaiul de castravete si morcov... Voua va sune bine? Mie nu!
Ceaiul... infloritor

muguri Ceea ce imi suna si arata sen-za-tio-nal este noua moda a ceaiului infloritor. Este exact ceea ce crezi: in timp ce astepti sa se raceasca ceaiul (adica apa fierbinte plus o bobita mica si magica de ceai), o floare superba iti infloreste in cana sau recipientul de ceai (dureaza intre 3 si sase minute)! Este ceva extraordinar, sa vezi cum ceva atat de frumos si delicat, cum e o floare, prinde viata chiar in fata ta!
 Nu doar extraordinar ca aspect, ceaiul infloritor este si foarte sanatos: sanatos, 0 calorii, 0 grasimi, 0 carbohidrati + o experienta unica.

Acest tip de ceai a capatat o amploare foarte mare in America, doritorii putand sa cumpere muguri infloritori, cesti si ceainice transparente online. Teaposy este unul dintre ele.

Trimiteți un comentariu
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog

Aparate de incalzire pana la 45% reducere