Ceaiul de chimion, un deliciu sănătos

Ceaiul de chimion, un deliciu sănătos

Gustul reţetelor gătite în mod obişnuit este schimbat de aroma chimenului, aceasta fiind cea mai simplă metodă de a vă bucura de beneficiile acestui condiment.

Dacă totuşi preparatele cu chimion nu sunt tocmai pe gustul dumneavoastră sau dacă preferaţi să îl folosiţi strict pentru beneficiile sale medicale, puteţi măcina condimentul pentru a-l utiliza ca materie primă pentru ceai.

Faceţi o infuzie din seminţele întregi de chimion, apoi savuraţi delicioasa băutură.

Dacă nu vă place gustul de chimion, îl puteţi modifica adăugând lămâie sau miere în ceai, acesta fiind cel mai bun digestiv după o masă copioasă.

Cat costa ceaiul din fructe de chimion ? Si unde se gaseste ? O cutie din acest ceat are un pret aproximativ de 4 lei. Se vinde online in acest magazin naturist.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog