Nu-ti lua suplimentul de vitamine cu ceai!


Daca esti una dintre acele persoane care isi ia vitaminele odata cu ceaiul de dimineata, n-ar fi rau sa faci niste schimbari.
Conform Prevention.com, anumiti compusi din ceai, cum ar fi tianinele, pot afecta absorbtia de fier. Tocmai de aceea, se recomanda ca ceaiul sa fie baut la minimum 90 de minute de la momentul in care ai luat vitaminele, suplimentele tale.


Insa sub nicio forma nu trebuie sa se uite de ceai, pentru ca el iti furnizeaza antioxidantii necesari pentru a lupta cu cancerul si a-ti proteja inima de boli.

Respectiv, datorita faptulul ca marea majoritate a bolilor se pot de fapt trata consumand ceaiul potrivit, in nici un caz nu trebuie renuntat la consumul de ceaiuri.

Doar ca, daca pe langa a consuma ceaiuri de tot felul, ai nevoie sa consumi si suplimente si vitamine, este bine sa le iei la o distanta de 30 de minute din momentul in care ai consumat ceaiul.

Niciun comentariu:

Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog