Ceaiuri pentru slabit

Care sunt cele mai bune ceaiuri de slabit? Incearca urmatoarele metode, incearca urmatoarele plante medicinale care ajuta la slabit

Ceaiul din frunze de soc
Acest ceai provoaca o transpiratie abundenta, elimina toxinele din corp si veti scadea in greutate! Se adauga 3 lingurite cu varf de flori de soc la o cana de 250 ml de apa clocotita. Cantitatea de ceai, neindulcita se bea de 3 ori/ zi. Acesta are de asemenea un efect laxativ moderat, fiind benefic persoanelor care sufera de constipatie de origine nervoasa!

Frunze de nuc
Bogat in: tanin, tirozina, vit. C, acid galic, juglona, ulei volatile, minerale etc. O lingurita de frunze de nuc la o cana de 250ml de apa fiarta, se lasa 10 min. acoperit. Se consuma zilnic 3-4 lingurite! Nu se indulceste!

Ceaiuri de urzica
Aceste plante sunt bogate in vitaminele C, K, B12, A si au efect curativ in cazul persoanelor anemice, ajuta la combaterea reumatismului, diabetului, diareei, ulcerului, nisipului la rinichi. Intr-o cana cu apa clocotita se pun 2 lingurite de urzici si se acopera vasul timp de 10 minute. Se beau 2-4 ceaiuri pe zi, neindulcite.

Ceai din frunze de dud
Este recomandat persoanelor care vor sa slabeasca si care sufera de afectiuni precum: ulcerul, diareea, gastrita. Se prepara o infuzie dintr-o lingurita de frunze de dud si 250 ml apa clocotita. Se bea intreaga cantitate, neindulcita, in 3 reprize, la circa 1 h dupa masa.

sursa poza

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog