Rostopasca -un remediu pentru mai multe boli

Rostopasca se utilizeaza cu rezultate excelente în tratarea hepatitelor cronice, a colicilor hepato-biliare, colecistitelor, diskineziei biliare, tusei spastice.


Efectul plantei proaspete este analgezic, colagogic, antimicrobian, oncostatic si sedativ al sistemului nervos central.
Rostopasca este un adevarat panaceu pentru bolile de ficat de orice natura. Si-a dovedit eficienta în tratarea hepatitei A, hepatitei B, a cirozei hepatice.

Rostopasca este folosita si în tratarea tuberculozei pielii, a ranilor, fistulelor, psoriazisului si fortificarea parului
Ceaiul de rostopasca
Cumpara de aici ceai de Rostopasca
Cumpara de aici ceai
de Rostopasca

Pentru afectiunile hepatice se recomanda consumul a doua-trei cani de ceai pe zi, timp de maximum o saptamana.

 Administrata sub această formă, are efect vasodilatator coronarian si antispastic biliar, are actiune sedativa si antitumorala.

Poti cumpara ceai de rostopasca in magazinele online bio la pret de aproximativ 3-4 lei.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct.

 Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog