Contra cancerului gastric este bun Macrisul-iepurelui

De unde se poate culege macrisul iepurelui?
Din padurile de foioase si de conifere poate fi cules macrsşul-iepurelui, o planta utilizata în tratamentul unor afecţiuni grave, cum sunt formele incipiente de cancer stomacal.

„Pentru a preveni, dar si pentru a trata cancerul stomacal se recomanda cate trei-cinci picaturi de suc proaspat, diluat în ceai de galbenele, de 5-6 ori pe zi.


Aceasta planta bogata in vitamine A, C, D, E, complexul de vitamine B si în minerale magneziu, calciu, fier, potasiu, siliciu, cupru este indicataa în tulbursrile digestive arsuri la stomac si in tratamentul bolii Parkinson.

Macrisul-iepurelui este eficient în tratamentul asteniei.
Contraindicatii:
Tratamentul este contraindicat persoanelor care sufera de litiaza renala, de boli ale plamanilor, de astm sau de artrita.

Mod de administrare preparare:
Infuzia se prepara prin oparirea unei linguri cu frunze proaspete in 500 ml de apa. Aceasta cantitate se bea pe parcursul unei zile.

Picaturile din macrisul iepurelui se obtin prin stoarcerea frunzelor cu ajutorul unei prese din lemn sau din sticla. Dozele nu trebuie sa depaseasca 100 de grame pe zi.

sursa partiala adevarul.ro
Cumpara de aici produs ce contine macrisul iepurelui
Essiac produs din extracte de plante
cu macrisul iepurelui
Cat costa produsele ce contin planta Macrisul iepurelui si de unde se pot achizitiona.

Ceai nu am gasit, insa o tinctura care are in compozitie aceasta planta se numete Essiac si costa in jur de 220 lei. Se poate cumpara de la acest magazin online cu produse naturiste si bio.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog