Ceai venotonic - ceaiuri medicinale

Daca cauti tratament naturist ceaiuri medicinale pentru probleme la picioare gen varice, insuficienta veno-limfatica, tromboflebite, insuficienta circulatorie periferica, hemoroizi atunci cel mai indicat este ceaiul venotonic.

Ce contine ceaiul venotonic? Ingredientele ceaiului venotonic sunt: - Frunze de gingko biloba (Ginkgo folium), Frunze de castan (Hipocastani folium), Frunze de vita de vie (Vitis viniferae folium), Radacina de ghimpe (Rusci rhizoma), Frunze de ceai verde (Theae folium), Sulfina (Meliloti herba)



Ce actiuni are ceaiul venotonic asupra organismului?
Flavonoidele din gingko-biloba, esculetinul din frunzele de castan, saponozidele din ghimpe, catehinele din ceaiul verde si frunzele de vita-de-vie confera acestui ceai proprietati:
venotonice, vasoprotectoare, antioxidante, astringente, antivaricoase, stimuleaza circulatia periferica, cresc intoarcerea venoasa
Sulfina imbunatateste circulatia limfatica si alaturi de ginkgo-biloba scade vascozitatea sangelui.

Care este modul de consum al ceaiului venotonic ? Mod administrare :
Se beau 3-4 cani pe zi. Durata unei cure obisnuite este de 2-3 luni, sau conform recomandarii medicului.
MOD DE PREPARARE:
Se face infuzie din 1 lingurita amestec plante la o cana cu apa (200 ml).
Contraindicatii : Acest ceai nu este indicat femeilor insarcinate, mamelor care alapteaza si copiilor sub 12 ani.

Cat costa ceaiul venotonic? O cutie de ceai venotonic cu un gramaj de 50 g are pretul aproximativ 4 lei
Unde pot cumpara ceai venotonic? Il puteti cumpara in farmaciile naturiste, in hipermarketuri gen Kaufland sau online pe site-uri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog