Ceaiul din frunze de Buxus sempervirens ajuta in lupta cu cancerul


Ceaiul din frunze de Buxus sempervirens, planta cunoscuta sub dnumele popular cimisir sau gard viu, opreste dezvoltarea si multiplicarea celulelor canceroase.

Ceaiul de Buxus are o puternica actiune antitumorala, inhiband diviziunea haotica si dezvoltarea celulelor canceroase.
Se utilizeaza doar varfurile de crengute, cu frunze tinere, de un verde crud, care apar primavara. Acestea se usuca in timp, la temperatura camerei, fara a fi apropiate de sursa de caldură.

Ceaiul de cimisir se prepara sub forma de decoct, din 1 lingurita cu varf de frunze uscate la o cana cu 250 ml apa. Se fierbe 2 minute si se infuzeaza, acoperit, inca 5 minute.

Cumpara de aici extract de cimisir- buxis anticancer
Cumpara de aici extract de cimisir
Ceaiul se bea ca atare, eventual se poate indulci cu miere de albine, in nici un caz cu zahar sau alti inlocuitori artificiali Se beau cate 2 ceaiuri pe zi, iar o ameliorare a bolii poate fi înregistrata dupa 1-2 luni de tratament. Totul depinde si de stadiul bolii dar si de vitalitatea bolnavului si capacitatea genetica a organismului de a lupta cu boala.

Cercetarile au dovedit ca Buxus sempervirens contine un alcaloid – Buxenina G2 – cu o puternica actiune inhibitoare in dezvoltarea si diviziunea celulelor canceroase

Articol publicat in ziarul Evenimentul din 19.12.2007, Prof.univ.dr.Constantin Milica,

Cum arata florile si frunzele plantei Ceaiul din frunze de Buxus sempervirens? Pentru detalii vezi poza de alaturi.

Cat costa ceaiul de cimisir? Unde pot cumpara ceai de cimisir Buxus sempervirens?
De exemplu maldite de cimisir Buxus o cutie costa in jur de 12 - 15 lei. Il poti cumpara online pe urmatoarul site sub forma de tinctura -produs gemoterapic- gemoderivat.

sper ca informatiile v-au fost de folos :)

Cine a folosit deja acest ceai pentru a scapa de problemele stomacului si a intestinelor ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, , twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog