Ciuperca lui Dumnezeu Ceai


Informatii despre Ciuperca lui Dumnezeu

Cum se prepara ceaiul din ciuperca lui Dumnezeu sau AGARICUS BLAZEI MURILL?

Se prepara numai cu APA FARA CLOR, de regula APA PLATA!
- peste doza de ciuperci specifica fiecarei afectiuni, se pune 1  litru de APA FIARTA si se lasa la INFUZAT o jumatate de ora (30 de minute);

- intr-un alt vas se pun 1.5 litri APA PLATA la fiert.  Cand apa a dat in clocot, se scot ciupercutele care au stat la infuzat o jumatate de ora si se introduc in vasul cu apa fiarta.

 Se fierb apoi LA FOC MIC timp de 45 de minute;
 Ceaiul fiert se amesteca cu ceaiul din infuzie si se consuma in timpul unei zile.
 Se pastreaza la rece si se bea incet, la temperatura camerei cu 30 (treizeci) de minute inaintea fiecarei mese:
- primul pahar dimineata, pe stomacul gol,
- ultimul pahar seara, inainte de culcare ciupercile ramase dupa fierbere nu se arunca, se consuma ca atare, sau se pot adauga oricarui preparat alimentar.

 SE PASTREAZA NUMAI IN VASE DE STICLA SAU ARGILA (NU PLASTIC!)

1 Kg de ciuperca deshidratata (tratament pentru circa 3 luni) se obtine din 10 kg de ciuperci proaspete!

Cat costa Ciuperca lui Dumnezeu pret? Sub forma de ceai ciuperca lui Dumnezeu costa in jur de 85 euro
Unde pot cumpara ciuoerca lui Dumnezeu? Il poti comanda online pe site-ul ciupercaterapeutica.blogspot.com

Cum arata ciuperca lui Dumnezeu? Ce afectiuni se pot trata cu ciuperca lui Dumnezeu?

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog