Meniu

Faceți căutări pe acest blog

Ceaiuri de la Twinings


Au aparut 3 sortimente noi de ceaiuri le la Twinings.
Gama Twinings Benefits este o gama de amestecuri de infuzii, dezvoltata special pentru intampinarea interesului mare al consumatorilor pentru consumul infuziilor din plante terapeutice.

Ceai Digestiv Twinings: O infuzie revigoranta obtinuta din amestec de menta, seminte de fenicul si papadie, plante care in mod traditional au reputatia de adjuvanti ai digestiei.



Ceai Tranquility Twinings: Un amestec linistitor de musetel, tei si frunze si flori de portocal care au reputatia de a avea proprietati de relaxare.

Ceai Revitalizant Twinings: Un amestec revigorant de Rooibos, scortisoara, ghimbir si alte ingrediente cu binecunoscute proprietati revigorante.

Ceai Twigins pret. Cat costa ceaiurile Twigins? Unde se pot cumpara? Ceaiurile twinings au ca pret recomandat in jur de 12 lei, insa pretul difera in magazinele naturiste.

Actualizare din martie 2019: se pare ca doar pe shopmania.ro si pe kfea.ro se gasesc ceaiuri twinings, nu neaparat din sortimentele prezentate de noi in acest articol (articolul initial a fost scris in 2010, cand ceaiurile twinings prezentate aici se gaseau la alti comercianti)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Faceți căutări pe acest blog