Ceai pentru Obezitate

Ceai pentru Obezitate si Cura de Slabire 180 grame
Acest ceai este un amestec din plante medicinale: Afin (Vaccinium myrtillus), Coada calului (Equisetum arvense), Coada şoricelului (Achillea millefolium), Crusin (Frangula alnus), Matase porumb (Stigmata maydis), Mesteacan (Betula pendula),  Pelin (Artemisia absinthium), Soc (Sa,mbucus nigra), Tintaura (Centaurium umbellatum), Urzica (Urtica dioica), Papadie (Taraxacum officinalis)MOD DE PREPARARE:
Se face un decoct din 2 linguri mari de plante la 1 litru apa, cand apa da în clocot, se pun plantele, se fierbe 1 minut acoperit, se raceste 15-20 minute tot acoperit, dupa care se strecoara.

MOD DE ADMINISTRARE:
Se va consuma cate o cana inainte cu 20-30 de minute de mesele principale si intre mese (5 cani pe zi).
Tratamentul se va urma pe durata a 1-3 luni în functie de greutatea organismului.
Cat pot slabi cu ceaiul pentru obezitate?
Dupa o luna de cura cu ceai si tinctura se va observa o scadere in greutate de circa 7-9 kilograme.

Aceast ceai si tinctura are un efect diuretic, laxativ, sudorific, favorizeaza arderile anabolice, combate catabolismul, dizolvă grasimile, reduce pofta de mancare, elimina surplusul de apa din organism.

Cat costa ceaiul pentru obezitate si cura de slabire  pret? O cutie costa in jur de 13 lei
Unde pot cumpara acest ceai? Il gasesti in magazinele naturiste , plafar , dar si online p e site-ul http://www.magazin-naturist.ro

Niciun comentariu:

Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog