Ceai fitocalo ceai recomandat in dieta


Ce este ceaiul Fitocalo? La ce se foloseste ceaiul Fitocalo - Promopharma?
Indicatii: Este util in dietele hipocalorice controlate pentru reducerea greutatii corporale, favorizand procesul fiziologic de eliminare a lichidelor in exces.

Cum se bea ceaiul de slabit FItocalo?
Mod de intrebuintare: Se recomanda 1 cana de ceai pe zi, utilizand un pliculet pentru fiecare cana. Dupa ce ati turnat peste pliculet apa fiebinte, lasati in infuzie 5-7 minute acoperind cana .

Avertizari:Daca dieta este efectuata pe perioade mai mari de 3 saptamani se solicita parerea medicului. Produsul trebuie sa fie inclus in cadrul unei diete hipocalorice adecvate, asociata cu un stil de viata sanatos si cu activitati fizice constante.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani; A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.

Cat costa ceaiul de slabit FItocalo pret? O cuite se gaseste la pretul  de 27 lei . O cutie are 20 de plicuri de ceai
Unde se poate cumpara ceai slabit Fitocalor? Il gasesti on Plafare in tara sau online pe siteul Plafar www.plafar.net

AI folosit ceaiul FItocalo? ai slabit cu ceaiul Fitocalo? ce parere ai descpre acest ceai? marturii, pareri, discutii pe  FORUM

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog