Ceaiul de catina cu vanilie inhiba foamea


Ceaiul de catina cu vanilie inhiba foamea. Fructele de catina sunt celebre pentru cantitatea mare de vitamine pe care o contin, dar putini stiu ca ele inhiba foamea si stimuleaza metabolismul lenes.

In schimb, vanilia inhiba pofta de dulciuri si iti da senzatia de satietate. Gustul parfumat si dulce al vaniliei face corpul sa elibereze mai multă serotonina, cunoscuta si ca hormonul fericirii.


Cum prepari ceaiul de catina? Adaugi in apa clocotita cateva fructe uscate de catina si un sfert de baton de vanilie.

Zaharul vanilat sau esenta de vanilie nu au proprietatile nutritive ale batonului, asa ca e mai bine sa nu le folosesti ca inlocuitor.

Pont! Cand esti intr-o perioada de convalescenta, te pui rapid pe picioare cu acest ceai revigorant si delicios.
 Cum arata fructele de catina? Vezi poza alaturata.

Ce pret are ceaiul din fructe de catina si unde se vinde? O cutie de 50 gr costa in jur de 9 lei. Se poate gasi de ex. la acest magazin naturist online.
Cine foloseste ceai de catina ? Va ajuta ? Va place gustul ceaiului ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog