Plante care ajuta rinichii

Daca te dor rinichii ce poti face pentru a remedia situatia?
Iata cateva sfaturi -remedii pt rinichi

- stati in pozitia sezut in cada cu apa calda; Apa nu trebuie sa fie mai multa decat pana la nivelul ombilicului.
- puneti in apa urmatoarele plante pentru a ajuta rinichii - coada soricelului si coada calului, 2 plante benefice cunoscute pentru crizele renale, dureri rinichi


De mare ajutor sunt si cataplasmele frunze de varza verzi zdrobite puse seara puse pa abdomenul inferior si tinute peste noapte
sau cu urmatoarele ceauri pt rinichi:
- ceai de merisor
- ceai de matase de porumb
- ceai de coada calului
- ceai de urzica

In caz de pietre la rinichi consumati urmatoarele alimente : iaurt cu tarate, multe lichide, seminte de dovleac, paine de tarate.

Ce preturi au ceaiurile care ajuta rinichii ? Si de unde le pot achizitiona ?
Ceaiul de merisor costa in jur de 4 lei. Il puteti cumpara online de ex. pe acest site.

O cutie de ceai de matase de porum are un pret de aproximativ 5 lei. Se vinde in magazine naturiste, plafare. Il puteti comanda si pe acest site.

Ceaiul din planta medicinala coada calului costa in jur de 3-4 lei. Se gaseste in plafare, magazine cu profil bio /naturist sau farmacii. Se poate cumpara si de pe internet de ex. de pe acest link.

Cel mai ieftin este ceaiul de urzica. Costa maxim 3 lei. Se poate comanda online de ex. de aici.
Cine foloseste aceste ceaiuri din plante medicinale ? Va ajuta ? Va place gustul ceaiului ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook,  twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog