Planta care vindeca pe cei din zodia Rac


Tratament naturist Rac.Planta care vindeca mai ales pe cei din zodia Rac

Racii sunt guvernati Luna
Boli specifice zodia Rac: Luna guverneaza plamanii si organele digestive. Nativul in Rac este predispus la boli de stomac, la constipatii si la o circulatie periferica deficitara.



Cumpara de aici condimentul tarhon
Cumpara de aici
condimentul tarhon
Leacul naturist pt Rac: Tarhonul.
Tarhonul are actiune calmanta, diuretica, expectoranta, ceea ce se pliaza perfect pe predispozitiile Racului.

Uite aici un site cu produse naturiste care vinde mai multe feluri de produse care contin tarhon : condimente, otet de mere cu tarhon, etc.

  Cine foloseste tarhon in mancare  ? Va ajuta ? Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog