Ceai cura de slabire obezitate Apuseni

Ceai cura de slabire obezitate

Daca vrei sa te apuci de cure de slabire poti incerca un ceai de la Apusenimed. Ceaiul se cheama "Ceai cura de slabire obezitate"

Ingredientele ceaiului sunt naturale din plante medicinale care au proprietati pentru a elimina grasimile din organism, sunt sudorifice, diuretice si ajuta sa elimini surplusul de apa din corp. Plantele medicinale pe care le contine sunt: papadie, soc, mesteacan, boz, osul iepurelui, cicoare.



Actiunile terapeutice si beneficiile acestui ceai sunt:
Imaginea ceaiului cura de slabire obezitate apuseni
Punga ceaiului cura de
slabire Apuseni (fost apuseni med)
- are efect laxativ, sudorific, diuretic, reduce pofta de mancare, te ajuta sa elimini celulita, combate catabolismul, dizolva si arde grasimile, elimina apa din corp

Cura cu acest ceai se face timp de 30 de zile. Ceaiul se bea inainte cu 30 de minute de masa. Modul de prepare se face prin amestec de 1 lingura de ceai la 250 ml de apa care se infuzeaza 3-6 minute dupa care se bea. Pentru o actiune mai puternica in slabit ceaiul se bea in combinatie cu tinctura de obezitate tot de la Apusenimed. Adica din tinctura se adauga cu cate o linguria la fiecare cana de ceai.

Pretul ceaiului este de aprox. 27 de lei.

Daca vrei sa cumperi acest ceai il poti comanda online AICI

Ati folosit deja acest ceai?  Ceva pareri poate sa ne mai spuna cineva?
Asteptam parerile si comentariile in casuta de comentarii de sub articol, respectiv pe pagina de facebook si google plus ale blogului.

Nota: articolul a fost actualizat in 25 iulie 2014, pentru a prezenta pachetul actual al ceaiului, si pretul actual.

  Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. 

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog