Ceaiurile în cure de slăbire

Ceaiurile bune în cure de slăbire

Pentru cei care se apucă de cure de slabit, pot alege ceaiurile cele mai eficiente pentru a slăbi. Iată topul celor mai bune ceaiuri de slăbit:



1. Un ceai de slăbit bun este ceaiul verde combinat cu grepfruit, acest ceai accerelează arderile de grăsimi din organism şi ne ajută să slăbim mai uşor. Acest ceai te scapă de pofta de mâncare excesivă şi te scapă de toxinele din corp.

2. Un alt ceai bun pentru slabire este ceaiul de soc cu lămâie. Acest ceai înhibă pofta de mâncare, te ajută sa elimini apa din corp, detoxifică şi te ajută să slăbeşti. Da, este un lucru testat şi adevărat pentru că ceaiul slăbeşte. Eu personal am slăbit cu acest ceai.

3. Un alt ceai bun pentru slăbire este ceaiul de păpădie combinat cu ananas. Este un ceai cu efect diuretic, sudorific şi depurativ.

În lista ceaiurilor de slăbit intră şi următoarele ceaiuri: ceai de merişor cu măceşe, ceai de portocale cu scorţişoară.

citeşte întregul articol în Revista Click pentru femei sau în versiunea online pe
www.clickpentrufemei.ro

sursa poza 

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog