Ceaiul V Fares - tratament prostata si vezica

Cei care au probleme cu prostata si vezica pot incerca un tratament naturist cu ceai. Ceaiul se numeste Ceai V Ceai pentru prostata si vezica si este produs de Fares.

Ingredientele in compozitia ceaiului sunt naturale asigurand un tratament pentru afectiunea prostatei pe cale naturala.
Ceaiul V contine urmatoarele plante medicinale:  seminte de dovleac, coada calului, menta, urzica vie, flori de soc, osul iepurelui.

Se recomanda acest ceai in caz de hipertrofia de prostata, in caz de cistita, pielita, nefrita.
Actiunile benefice sunt: este diuretic, antiinflamator, remineralizant, antiseptic, astringent, cicatrizant, anticongestic, sedativ.
Cumpara de aici ceaiul care trateaza afectiunile prostatei si a vezicii urinare
Cura cu acest ceai se face zilnic. E recomandat sa se bea 3 cani de ceai pe zi.

Cat costa ceaiul V pt prostata? Pretul unei cutii este acceptabil. O cutie contine 50 gr de plante. Se gaseste in magazine specializate, magazine naturiste, farmcaii si chiar si in hipermarkeurile din tara.

Pe net se poate comanda de ex pe site-ul acesta

Tu ce leacuri babesti, metode naturiste cunosti pt tratarea prostatei si a vezicii urinare??
Cine foloseste ceai ? Va ajuta ? Va place gustul ceaiului ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog