Ceai de fructe gata de baut de la Fares

Cei de la Fares au lansat o gama de ceaiuri de fructe gata pregatite si gata de baut. Ceaiul se vinde la doze de 1 litru sau de 250 ml, intr-o forma moderna si usor de folosit.

E o metoda rapida mai ales daca este pe drum, calatoresti sau esti la birou si nu ai timp sa prepari un ceai, atunci poti alege ceaiul Theia dela Fares in cutie tetrapak de 1L.

sau in cutii mai mici de 250 ml. E perfect si pentru copii pentru scoala, stundentii care nu au timp sa faca la camin un ceai, dar si pentru orice adult care iubeste ceaiul si adora ceaiul de fructe.

Ce variante sunt in noua gama de ceai gata de baut?
poza cu cutia ceaiului gata de baut Theia Fares de 250 ml in cutie tetrapak usor de folosit si de bautFares a lansat ceaiul Theia la cutie in urmatoarele arome: fructe de padure, gust de lamaie, fructe exotice.

Ce pret are o cutie tetrapak de ceai Theia Fares?
- doza de 250 ml costa in jur de 2-3 lei.
- doza de 1 L are un pret de 5-6 lei.

Se gaseste in magazine, hipermarketuri si e posibil sa se vanda in curand si in benzinarii.
Se poate comanda si online direct de la firma Fares pe site-ul www.fares.ro
in categora ceai Theia gata de baut.
Mie personal imi place ceaiul si daca am sansa sa beau un ceai bun din ingrediente naturale in timp ce calatoresc e si mai bine. Si nici nu e scump.
Voi ce parere aveti?

Niciun comentariu:

Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog