Ceai Laci le beau - super dieter's tea

Daca tii dieta stii ca de un real ajutor iti poate fi un ceai bun facut special pentru cei care vor sa slabeasca. Pentru asta incearca un ceai original marca Laci le Beau Super Dieter's tea . America's best selling tea.



Un ceai dietetic care are in compozitie urmatoarele plante medicinale: coaja de portocala Citrus reticulata, nalba mare Althaea officinalis, scoarta de scortisoara, radacina de lemn dulce Glycyrrhiza glabra, Eleutherococcus senticocus- Cocos, frunze de papaya Carica papaya, frunze de musetel german Matricaria recutita, frunze de menta si frunze de caprifoi japonez, pe langa acesti compusi mai contine frunze de Senna Cassia angustifolia, extract de stevie Stevia rebaudiana.

Cum se bea? Mod de administrare: 1 plic din acest ceai se pune intr-o cana mare peste care se toarna 350 ml apa clocotita. Se lasa la infuzat 2 minute. Dupa exact 2 minute se scoate pliculetul din ceaiul proaspat preparat. Cantitatea de ceai facuta se imparte in 2, jumatate se bea dupa cina iar cealalta parte se va bea ziua urmatoare. Dupa 3-4 zile cantitatea de apa clocotita poate scadea pentru a fi continutul ceaiului mai dens. In decursul a 24 de ore se va bea mai mult de 1 cana de ceai. Durata maxima a curei cu acest ceai este de 10 zile. Contraindicatii: este un ceai interzis copiilor sub 12 ani.

Cat costa? Pretul unei cutii este de 69 de lei. Ceaiul Super Dieter's tea este cel mai bine vandut ceai de slabit in America. O cutie contine 60 de pliculete de ceai. NU contine cofeina. Unde as putea cumpara acest ceai de slabit ?
In reteaua magazinelor GNC Live well se gaseste pe raft sau il poti comanda chiar pe site-ul lor http://gnc.com.ro/

A baut cineva din acest ceai? Ce gust are? E amar sau dulceag? Presupun ca daca contine stevie trebuie sa fie dulce... Pot adauga zahar sau miere la ceaiul de slabit?

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog