Despre ceaiul de hamei

La ce e bun ceaiul de hamei? La ce ajuta? Ce proprietati medicinale are?
Hameiul are mai multe actiuni benefice printre care:
- ajuta sa dormi mai bine daca e combinat cu valeriana, somnul va fi calm si linistit
- se foloseste ca remediu pentru artita si reumatism pentru ca elimina durerile de articulatii si de reumatism.

- e folosit in timpul menopauzei avand actiuni contra buferurilor de caldura specifice,
echilibreaza ritmul inimii si reduce starile de neliniste si nervozitate ce apar in simptomele de menopauza.

Hameiul se utilizeaza in cazuri de insomnie, anorexie, tulburari digestive, guta, colestita, diskinezie biliara.
Cumpara de aici ceai din hamei
Asa arata hameiul
Prepararea se face prin infuzare. Cand e recomandat sa bei acest ceai? Administrare: Trebuie sa bei cu o ceasca seara cu o jumatate de ora inainte de culcare.

Ce contraindicatii are ceaiul din conuri de hamei?  Precautii: Femeile insarcinate vor bea ceai de hamei doar la indrumarea medicului. Nu au voie sa bea acest ceai barbatii care sunt grasi si au tendinta de efeminare, sunt suprapnderali.
Nici baietii la varsta pubertatii care au probleme cu grautatea nu  li se va administra hamei. Hameiul din bere consumat in cantitati mari duce la cunoscuta "burta de bere" la barbati.

Cat costa ceaiul de hamei? In magazine si plafare o cutie are un pret de aproximativ 4 lei. Se gaseste si in farmacii.


Cumpara de aici ceai din conuri de hamei
Cumpara de aici
ceai din conuri de hamei
Din natura pentru infuzie se culeg conurile de culoare verde deschis. Puteti comanda si de pe internet ceai din conuri de hamei de pe acest site.

 Cine foloseste deja acest ceai ? Va place gustul ? Il beti indulcit ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog