Liverhelp ceai pentru ficat

Cei care au probleme la ficat pot incerca o cura pentru curatirea ficatului cu ceaiul numit Liverhelp. Cand sa tin o cura pentru ficat ? Liverhelp este utilizat in caz de afectiune hepato biliara, ficat gras, colesterol marit, reglarea glicemiei.

Prospectul Liverhelp: Este un ceai detoxifiant care ajuta ficatul sa revina la functiile normale. Este un supliment alimentar care se foloseste sub forma de ceai. Liver help e facut din plante medicinale naturale. NU contine conservanti, coloranti si nici aditivi chimici. Ingredientele liverhelp sunt: papadie, silimarina fructe de armurariu, flori de trifoi rosu, radacina de ghintura albastra si radacina de lemn dulce.


Cum trebuie folosit ceaiul Liverhelp ?

Imaginea ceaiului Liverhelp care ajuta ficatul
Ceaiul pentru ficat
LiverHelp
Pentru ce afectiuni si boli se mai poate lua liverhelp ? Este recomandat si in cazuri de obezitate, guta, helmintiaze, stari anorexice,
Ajuta la  scaderea febrei, are efecte antivirale si antibiotice. Se poate folosi si in caz de reumatism, mentine sanatatea vaselor de sange, ajuta digestia, se foloseste si in caz de varice, hemoroizi, acnee, hepatita toxica, hepatita A, B,C sau ciroza hepatica. Reduce durerile mentruale si diminueaza simptomele de menopauza. Reduce balonarea, flatulenta, fermentatiile din intestine si se foloseste si in diureza. Liverhelp baut cu regularitatea previne aparitia cancerului hepatic.

Cat timp dureaza o cura cu ceai Liver Help ? Ceaiul se consuma cel putin o luna pentru detoxifiere completa.
Cum prepar ceaiul Liverhelp ? Pui la 1 L de apa 2 lingurite dozatoare din amestecul de ceai Liverhelp. Se da ceaiul in clocot , apoi se mai fierbe 2 minute. Se ia ceaiul de pe foc, se acopera. Se lasa sa se raceasca, se strecoara si se bea fara zahar sau miere. Jumatate, adica 500 ml se bea dimineata si restul seara.

Ceaiul Liverhelp poate fi folosit si de copii si de adulti.
Doza maxima de folosire este 5 lingurite dozatoare. Lingurita se afla in flaconul ceaiului.

Cat costa Liverhelp ceai ? O cutie are un pret de 87 lei. Se gaseste in toate farmaciile din tara, in plafare si magazine cu profil naturist. Si pe net se poate comanda pe acest site.

A baut cineva ceaiul Liverhelp ? Ajuta ? E eficient ? Ce gust are ? E bun sau amar ? Efectele benefice se vad repede sau nu ? Veniti pe forum sa va spuneti parerea. Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog