Detoxifica organismul cu ceaiul Biyovis

Cei care isi doresc o purificare interna a corpului pot urma o cura de detoxifiere numita"Detoxifierea economica cu ceai Biyovis"

Este vorba despre un ceai cu efecte curative benefice pentru sanatate. Prospectul ceaiului Biyovis descrie acest ceai ca fiind un produs bun pentru cei care au diabet, cei care vor sa urmeze o cura de detoxificare.


poza cutie la ceaiul Biyovis ceaiul care te detoxifica si elimina toxinele in mod sanatosEfectul benefic al consumului de ceai Biyovis este de reglare a greutatii deci ajuta la slabit, elimina problemele de digestie, regleaza funtionarea de rinichi, pancreas, bila si ficat,

Cum se bea ceaiul? Zilnic se recomanda consumul de ceai. De obicei dintr-un  pliculet filtru se prepara in jur de 2 sau 3 litri, care se bea rece sau cald. Se poate indulci cu miere.

Ingredientele Biyovis: acest ceai include urmatorii compusi: ceai verde, maces, urzica, roinita, floare de malva, frunze de bambus si frunze de lotus.


Cat costa? Pretul unei cutii de ceai Biyovis este in jur de 75 de lei. Se poate cumpara la centrul se sanatate Biyovis. Tot la acest centru poti beneficia si de tratamente pentru sanatate.

Actualizare din 3/22/2019
Aparent acest produs a fost retras de pe piata de catre producator si situl pe care se vindea nu se mai gaseste.
Recomandam in locul lui ACEASTA LISTA de produse pentru detoxifiere



Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog