Ceaiuri care ajuta in digestie si balonare

In perioada sarbatorilor avem obiceiul sa mancam mult mai multe alimente, preparate culinare si prajituri ca de obicei. De aceea daca va simtit rau, va doare burta, v-ati balonat si chiar aveti senzatie de greata din cauza ca ati mancat multa mancare incercati cateva ceaiuri care va ajuta in cateva clipe sa va reveniti si sa va simti mult mai bine.


Aceste ceaiuri le-am testat si le folosesc de fiecare data cand intrec masura cu mancarea.
- ceaiul de roinita - este un ceai care imbunatateste digestia, elimina senzatia de balonare si ajuta metabolismul
- ceaiul de pelin - e un ceai foarte amar si se recomanda consumat indulcit
Cele 2 ceaiuri combinate va repun pe picioare in doar 5-10 minute dupa ce le-ati baut.

Atentie din planta maruntita de pelin se pune foarte putin la infuzat. Este foarte amar si foarte puternic. Impreuna cu ceaiul de roinita si putin zahar de mesteacan, zahar brun sau miere merge de minune.

Prima senzatie dupa ce ati baut un pic din ceai va fi de frisoane pe tot corpul dupa care veti observa vizibil ca incepeti sa va reveniti.

Aceasta combinatie de ceai este doar pentru cei care au mancat prea mult, nu implica si consumul de alcool. In cazul in care ati si baut nu stiu daca va ajuta sau nu, pentru ca nu am incercat.

sursa poza
Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog