Alte plante medicinale bune pentru fertilitate

In articolul trecut am prezentat planta numita Trifoi rosu, descriind beneficiile si indicatiile acestei plante.

Alte plante care ajuta fertilitatea, si amelioreaza problemele legate de menopauza:


poza cimifuga racemosa fertilitate - Cimicifuga - este planta denumita stiintific Actaea Racemosa iar in engleza se numeste  Black Cohosh. Este o planta medicinala utilizata des in tratarea problemelor ginecologice, elimina durerile ciclului menstrual si clipele de nervozitate asociate cu venirea ciclului menstrual, ajuta si in menopauza.

imagine cu planta angelica sinensis- Radacina de Angelica chinezeasca, este numita stiintific Angelica sinensis sau Dong Quai.

Este o planta folosita foarte des in medicina chinezeasca pentru afectiunile specifice feminine.

 Indicatiile sale conform prospectului sau : trateaza problemele ginecologice, hipertensiunea arteriala, oboseala si anemia. Are si efect afrodiziac.

fotografie cu planta de unicornDatorita unor efecte controversate in viziunea medicinii occidentale, de a creste viteza circulatiei sanguine, si de a detoxifia inclusiv in plan mental, este destul de greu de procurat legal la noi in tara, in alte tari ale uniunii europene sunt multe magazine de medicina naturista sau alternativa care vand Angelica Sinensis.

 In doze mari poate produce halucinatii. Se poate cumpara Don Quai -capsule Angelica Sinensis aici.

- Radacina de planta Unicorn. Este o planta cu flori care creste in zona raului Mississipi. Este utilizat in tratamentul menstruatiilor neregulate, dereglarilor hormonale, dismenoreei. Se foloseste pentru prevenirea avorturilor spontane. In limba engleza se numeste "False Unicorn Root" [radacina de pseudounicorn sau unicorn salbatic/fals]  iar numele stiintific latin este Chamaelirium luteum.


Pentru o gama intreaga de produse pentru tratarea (in)fertilitatii, vezi ACEASTA PAGINA

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog