Ceai antiadipos cu ginseng

Daca vrei sa slabesti incearca ceaiul numit Ceai de slabit antiadipos cu ginseng. Prospectul spune ca acest ceai este natural, creat special dupa o reteta originala din China. Reteta include plante medicinale puternice cu
Ceai antiadipos cu ginseng 
n
efect de scadere in  greutate.

Compusii din ceaiul antiadipos sunt: ginseng (panax ginseng), ceai verfe, lotus, malva Verticillata, frunze de dud.


Ce indicatii are acest ceai ?

Ceaiul Antiadipos Ginseng are  urmatoarele actiuni benefice:
- scade greutatea corporala, te scapa de obezitate si de celulita
- regleaza metabolismul, ajuta digestia
- scade colesterolul


Ce pret are ceaiul antiadipos cu ginseng ? O cutie costa in jur de 10 lei, depinde de unde il cumperi. O cutie contine 30 de plicuri.

Unde as putea procura ceai cu ginseng antiadipos cutia rosie ? Daca vrei sa il cumperi online, il poti comanda direct de pe acest site.

- scade nivelul zaharului din sange (glicemia)
- iti da enegie, detoxifica si creste rezistenta organismului
- reduce stresul si starile de oboseala
- elimina costipatia
- reduce semnele imbatranirii
- nu contine aditivi chimici

Are efecte secundare ? Creaza disconfort ? Ceaiul poate provoca deranjamente intestinale, acest lucru inseamna ca ceaiul e eficient si isi face treaba.

Administrarea ceaiului. Se prepara cu 200 ml apa care fierbe 4-10 minute impreuna cu 1 plic de ceai. Ceaiul se bea seara pentru ca are efect laxativ.

Voi ati incercat acest ceai ? Cat se slabeste cu acest ceai ? Se tine dieta si daca bei ceai de slabit ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. 

Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog