Ceai de in

La ce e bun ceaiul de in? In ce cazuri se recomanda sa bei ceai de in?
 Ceaiul de in se face din fructele de in, care au numele stiintific de Linum usitatissimum. Acest ceai are actiune laxativa si antilitiazica renala.


Ce indicatii are pe prospect? Ceaiul de in se utilizeaza de obicei in caz de constipatie, pietre la rinichi. Faina din seminte de in, se foloseste la tratarea cistitelor, furunculelor, abceselor.

Comanda de aici Ceai din seminte de in
Ceai din seminte de in
Cum se prepara si cum se administreaza? Consumat intern se prepara prin infuzie sau prin macerare.

Macerat se face intr-o cana cu 250 ml apa si o lingura de fructe seminte de in. Se lasa la macerare intre 6 sau 8 ore dupa care se strecoara si se incalzeste putin, dupa care se bea. Pentru tratamentul extern se macina semintele de in si din faina obtinuta se face un amestec cu apa calda care apoi se aplica ca si cataplasma pe rana sau pe zona cu probleme.

Cantitatea recomandata este de 2-3 cani pe zi. Semintele de in se pot lua ca atare intre mese sau seara inainte de a adormi cu 1 lingurita.

Ce pret are ceaiul de in? Unde se gaseste? Se vinde in magazine? O cutie de Ceai de in marca Plafar costa in jur de 2 lei. Se gaseste si se poate cumpara in magazine de tip naturist, in plafare, farmacii sau in hipermarketuri gen Kaufland.

Poti citi mai multe despre ceaiuri si comanda online ceai din seminte de in direct de la acest link.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog