Ceaiuri care trateaza depresia

Sufar de depresie, ce sa fac sa ma tratez? Cum tratez depresia? Din fericire exista plante medicinare din care se fac ceaiuri, capsule sau tincturi care elimina cu succes strarile de depresie.

Uite aceste plante te ajuta in tratament naturist pentru depresie:


- Sunatoarea in limba romana i se spune St.John's Wort iar in latina se numeste Hypericum Perforatum. Extractul de sunatoare este foarte util in eliminarea depresiei. Este natural, ieftin si foarte eficient. Este un remediu naturist ideal si foarte bun.

Imaginea cutiei ceaiului de sunatoare- Fericire
Ceai de sunatoare
-elimina depresia
natural
Se poate folosi sub forma de ceai care se bea zilnic cu 2-3 cani, sau pentru cei carora nu le place ceaiul pot apela la pastile cu extract de sunatoare. Ceaiul de sunatoare are un pret de aproximativ de 3 lei, iar capsulele cu extract de sunatoare costa in jur de 10-30 lei.

 De ex cel de la Alevia contine 100 de capsule de Sunatoare extract si un flacon costa 26 de lei.

- Gingko Biloba este o alta planta utilizata si pentru depresie. Elimina depresia, ajuta memoria,ajuta circulatia sanguina, ajuta inima si remediaza simptomele de Alzheimer. Ceaiul din frunze de ginkgo biloba costa in jur de 7 lei. Il puteti cumpara direct de aici.

- Lemn dulce este numit in latina Glycyrrhiza glabra iar in engleza i se spune Licorie. Este o planta de baza folosita in toate medicamentele care trateaza depresia si tulburarile psihice.

imagine cutia ceaiului de lemn dulce zis si licorice pentru echilibru
Ceai de lemn dulce-
licorice antidepresie
Inainte de a folosi lemn dulce consultativa medicul pentru ca poate avea efecte secundare. O cutie de ceai din lemn dulce are un pret de aprox. 4 lei si il puteti comanda de pe pe de pe acest website.

- Ginseng siberian - echilibreaza creierul,elimina stresul si depresia, stimuleaza sistemul imunitar, ajuta si creste puterea de concentrare si gindire, accentueaza capacitatile de miscare.

 In forma de pulbere se poate prepara ca o bautura calda- ceai. Un pachet de 120 grame costa in jur de 49 de lei. Se poate cumpara online de aici.

Cine foloseste deja acest ceai ? Va place gustul ? Il beti indulcit ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog